doğa, kendine güveneni asla aldatmaz!

4 Ekim 2010 Pazartesi

çarpık ilişkiler

dün bir arkadaşla yemekte kendimizi ilişkileri değerlendirirken bulduk. ne kadar saçma dedik hatta. sürekli hayatlarımıza birileri girip çıkıyor. kimi yıllar sürüyor kimiyse sadece birkaç ay. birbirimizin yanında olmak için o kadar büyük çabalar göstermiyoruz bile. düşününce eskiden insanlar dağları deliyormuş, günlerce aç kalıyormuş sadece sevdiceğini bir kere görebilmek için.şimdi durum ne? birisi için ne kadar fedakarlık yapabiliriz? sadece bir kaç telefon görüşmesi sora çat diye adı sevgili sonra da hadi gel şunu yapalım bunu yapalım sonra hadi sıkıldık ayrılalım yenisini bulalım. bulduk yine baştan başlayalım sıkıldık bitsin derken sürekli bir kısır döngünün içinde anlamsız ilişkiler. 

birkaç ay önce hatta bazen birkaç gün önce sizin için ölebilecek olan insan bir bakıyorsunuz başkasıyla hemde sizin için geldiği şehirde. ee hani ölüyordun?
size 'hayatta milyonda bir ihtimal olup da senin duyabileceğin ve seni kaybetmeme sebep olacak hiçbir şey yapmam.' diyen insanın tam da size kendini kanıtlamış ve gerçekten herşeyin iyi gittiğine inandığınız anda aldatması nolcak?
aşık olduğunuz uğrunda bir sürü insanı çiğnediğiniz adamın aslında bi canavar olduğunu göstermesi nolcak?
hayatınızda sevgilinizin yakınları olarak tanıştığınız aynı ortamda defalarca sevgilinizle yanlarında bulunduğunuz erkeklerin sevgilinizle aranız bozulunca istersen hem onla hem benle ol diyebilmesi nolcak? ya da ayrılır ayrılmaz istersen evlenelim benimle ol lütfen diyebilmesi?
en yakın arkadaşınızın sevgilisi gün gelip ayrıldıklarında sizinle olmayı teklif eder ve hayır saçmalama cevabını alınca en yakın arkadaşınıza sizin ona asıldığınızı söylerse ve yakın arkadaşınızın ona inanıp sizi bırakıp gitmesi nolcak?
en yakın arkadaşınız.onun için şehirler gittiğiniz, sırf kötü anında yanında olayım dediğiniz insanın size yanlış yapıp üstüne de kendini affettirmek için elinden geleni yapacağını söyleyip sonra bi daha arayıp sormaması nolcak?
baba gibi amca gibi hayatınızın uzun bi kısmında ailecek görüştüğünüz koca adamların size asılması nolcak? ters tepki alınca ailenize saçmalaması, onları herkesin içinde sizin üzerinizden küçük düşürmeye çalışması nolcak?
baba.en önemlisi hayatta erkeklerin bi hatun için.kızım kızım kızım diye delirmesi, örnek olmak için çabalaması gerekirken bi kadınla çekip giderse ve sizi 2 yıl görmeyip ona en çok ihtiyacınız olan zamanda sizi yalnız bırakırsa nolcak? baba bunu yaparken diğerlerinin yaptığı pek birşey değil sanırım.
bu nolcaklar yaz ya bitmez.


işte bu kadar çarpık ilişkilerimiz.kadın erkek fark etmez hepimiz aynıyız. günübirlik ilişkileriyle mutlu gibi görünen bir kaç biblodan ibaretiz.bugün onla yarın bunla olmaktan hiç gocunmadığımız gibi artık bunlarla övünür hale gelmişiz. birbirimizin birkaç gün önce en yakınıyken ertesi gün arkasından atıp tutabilirmişiz. utanmayıp düşmanıyla dost olabilirmişiz. şu durumda kim kime güvenir de sağlıklı ilişkiler kurar ki? nasıl birini sever de aşık olur dost olur?    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails